Φεστιβάλ Σχολείων 2017 – Ιωάννινα
March 30, 2017
Δραματικός Σύλλογος Σλοβακίας – “Οι Μονόλογοι στην Διεθνή Ημέρα Δρασης”
April 4, 2017

Ρόδος – “Βιωματικό Εργαστήριο Ευαισθητοποίησης”

Ρόδος, 31 Μαρτίου – 2 Απριλίου 2017. “Μονόλογοι από το Αιγαίο ~ Διάλογοι στη Θάλασσα της Ανθρωπιάς“. Τριήμερο εκδηλώσεων της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών για την Ανθρωπιστική Κρίση

“Μονόλογοι από το Αιγαίο ~ Διάλογοι στη Θάλασσα της Ανθρωπιάς”
“Βιωματικό Εργαστήριο Ευαισθητοποίησης”

Ρόδος 31/3-2/4/23017

Γνωριμία και Συνάντηση με τα παδιά-πρόσφυγες, τον πόνο του ξεριζωμού μα και τα όνειρα, το μεγάλο ταξίδι τους… Συναντιόμαστε στο Αιγαίο και ανοιγόμαστε συμπλέοντας στις Θάλασσες της Ανθρωπιάς.
To εργαστήριο βασίζεται στο υλικό της έκδοσης «Μονόλογοι από το Αιγαίο: Το ταξίδι και τα όνειρα ασυνόδευτων ανήλικων προσφύγων» που έχει εκδοθεί από το Πανελλήνιο Δίκτυο για το Θέατρο στην Εκπαίδευση με τη στήριξη της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες.
Συντονίζουν: Μαρία Μπακαρή, Ψυχολόγος, Συμβουλευτικός Σταθμός Ψυχολογικής Υποστήριξης Πανεπιστημιακής Μονάδας Ρόδου και Μαρία Μανιώτη, Δασκάλα Θεάτρου & Χορού.
Η εκδήλωση εντάσσεται στο Τριήμερο Εκδηλώσεων για την Ανθρωπιστική Κρίση που διοργανώνει η Σχολή Ανθρωπιστικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Αιγαίου σε συνδιοργάνωση με το Δήμο Ρόδου και την Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δωδεκανήσου με τίτλο:
ΕΡΧΟΜΑΙ «ΞΕΝΗ» – ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ «ΞΕΝΟΙ» – ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.
Ρόδος, Παρασκευή 31 Μαρτίου 2017 έως την Κυριακή 02 Απριλίου 2017
στο Κτίριο Κλεόβουλος της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών

Αριθμός Συμμετεχόντων: 15